Aktualno 

SPEKTAKULARAN DOČEK NOVE GODINE U KOPRIVNICI

Vrhunac adventske Koprivničke Bajke uz bogati gastro i zabavni program

 Manifestacija Koprivnička Bajka, koja drugu godinu za redom donosi čarobni adventski duh u ovaj grad s velikim srcem, zatvara svoja vrata 31. prosinca u velikom stilu uz bogat cjelodnevni program koji će se odvijati na lokacijama Doma Mladih i Gradskog parka.

Na veliku radost svih malih Koprivničana i njihovih roditelja, silvestarski jutarnji program je posvećen upravo njima. U Domu Mladih od 11 sati kreće gastro radionica za sve najmlađe ljubitelje najpopularnijih blagdanskih slastica – fritula. Najmlađi kuhari ukrstit će kuhače s ekipom profesionalnih kuhara iz kulinarskog studia Majstor Kuhar te na zabavan i maštovit način kroz gastro radionicu pokazati kako najljepše dekorirati ove poslastice uz bogatu upotrebu šarenih mrvica i čokolade. Na kraju radionice naši mali i veliki kuhari će dekorirane fritule podijeliti okupljenoj publici.

Odmah po završetku gastro programa, u Domu Mladih od 12:30 do 13:30 sati, slijedi i koncertna poslastica za one najmlađe. Sjajna zvijezda hrvatska glazbene scene – Ivan Volarić Zak održat će prigodni adventski koncert za najmlađe fanove i njihove roditelje. Nakon koncerta mališani se mogu podružiti sa svojim idolom, okinuti neizostavni selfie i pitati sve što ih zanima o njegovoj bogatoj karijeri.

Popularni Zak, čiji su koncerti uvijek poseban glazbeno-scenski doživljaj, isti će dan veliki koncert održati i za ostale brojne fanove s početkom u 23 sata na lokaciji Gradskog parka. Uz velike hitove poput „Bolja od najbolje“, „Da si tu“, „Tko mi te krade“ i mnoge druge uspješnice popularnog kantautora, odbrojite zadnje sekunde stare godine te uz puno radosti, zabave i sreće dočekajte Novu 2018. godinu.

Za sve programe posjetiteljima je ulaz slobodan, stoga ako ste u potrazi za zimskom čarolijom, dođite 31. prosinca na Silvestrovo u Koprivnici i doživite nezaboravnu blagdansku avanturu za pamćenje!

Related posts