Aktualno 

Blogerica Izabela: Djevojkama savjetujem da budu svoje i drugačije

Piše: Adela Zember

Izabela Hegedušić, 19-godišnja Koprivničanka, nedavno je pokrenula modni blog Izzita koji je u samo dva mjeseca ostvario 18.000 pogleda. Učenica je četvrtog razreda sportske Gimnazije Fran Galović, a za sebe kaže da je „ovisnica o girly stvarima, modi, kozmetici, fotografijama, modelingu, dizajniranju, životinjama i, naravno, slasticama“. Ljubav prema modi javila se prije nekoliko godina kada je prijateljicu pratila na jednu od proba, a kada ju je vidjela dizajnerica odmah joj je predložila da se i sama okuša u modelingu. Iza sebe ima mnogo revija i snimanja, a modni blog zapravo je bio logičan nastavak.

– Bilo me je strah na početku, ali odlučila sam da idem glavom kroz zid i da jednostavno probam. Iskoristila sam svoje stare fotografije i počela pisati svoje osobno mišljenje o odjeći, obući i modnim dodacima – rekla je Izabela i dodala da joj je cilj predstaviti koprivničke, ali i druge dizajnere široj publici.

Uslijedile su suradnje s dizajnerima i buticima, a djevojke vrlo rado čitaju njen blog. Međutim, kaže, u početku je bilo i negativnih reakcija i to od ljudi za koje se najmanje nadala da će tako reagirati.

Više čitajte u tiskanom izdanju …

Related posts